Preguntes Freqüents

Què és la renovació telemàtica del permís de conduir?

Es diu renovació telemàtica del carnet de conduir al procés que realitzem al nostre centre per a la renovació del seu carnet. Nosaltres farem totes les gestions: enviem el seu certificat mèdic per Internet a la Prefactura de trànsit, rebem de forma automàtica per correu electrònic el seu provisional del carnet per tal de que pugui conduir sense cap problema i li fem una còpia. Al cap d'un mes, aproximadament, vostè rebrà el seu carnet original per correu ordinari al seu domicili.


Què haig de fer en cas de pèrdua o robatori del permís?

En cas de pèrdua o robatori, podrà realitzar la renovació al centre mèdic sempre i quan al seu permís li manqui un període inferior o igual a tres mesos de vigència. En cas contrari, haurà de presentar-se personalment a la "Jefatura Provincial de Tráfico".


Documentació a presentar al Centre Mèdic:

Denúncia de pèrdua o robatori del permís

Documentació a presentar en Jefatura: DNI Fotografia Denuncia de pèrdua o robatori del permís


Quant de temps abans puc renovar el permís?

Ho pot renovar a partir de tres mesos abans de la data de caducitat.


Es perd el permís de conduir si el tinc caducat de fa temps?

El permís de conduir no es perd encara que passin mesos o inclús anys caducat, però ha de tenir en compte que no pot conduir amb el permís caducat.


Puc conduir amb el resguard (provisional) a l’estranger?

Fora d’Espanya no és vàlid conduir amb l’autorització temporal. Per poder conduir a l’estranger ha de portar a la Prefectura de trànsit l’autorització temporal per conduir que li proporcionem a Centre Mèdic Monvital, i una fotografia de carnet per a que li facin un permís internacional provisional.


Què passa si no he rebut el carnet?

Si en dos mesos no hagués rebut el seu permís de conduir, ha de posar-se en contacte amb el Centre Mèdic Monvital i el centre li farà la reclamació.


On puc aconseguir el certificat mèdic oficial?

El certificat mèdic oficial és un document que es compra als estancs i que qualsevol metge col•legiat pot signar.En el text del certificat ha de especificar exactament que “l’aspirant està en condicions de realitzar proves físiques d’esforç màxim”. En aquest sentit no es donaran com a vàlides frases com: l’aspirant està en condicions de realitzar esport, l’aspirant està capacitat per a fer proves d’esforç, etc.


Sóc estranger, com haig de fer per a homologar el meu permís de conduir amb l'espanyol?

Per a bescanviar el seu permís de conducció amb l'espanyol, abans que res ha de sol.licat cita amb Trànsit per a poder fer-ho. Per demanar hora ha de trucar al 060. Una vegada tingui la cita, ha de passar la revisió mèdica del carnet de conduir al nostre Centre Mèdic. Recordi que no cal demanar hora i que només ha de portar el seu DNI/NIE i el permís de conduir del seu país. Països amb homologació del carnet de conduir espanyol: Argèlia, Argentina, Bolóvia, Brasil, Xile, Colòmbia, Croàcia, Equador, Filipines, Japó, Marroc, Paraguai, Perú, República Dominicana, Uruguai i Veneçuela.

You have no rights to post comments

Additional information